Pongrácz Major

Dél-Alföldi régió - Kerekegyháza

Pongrácz Major, Kerekegyháza
  • Cím: 6041 Kerekegyháza, Kunpuszta 76.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Pongrácz Major, Kerekegyháza

A Pongrácz Major Kerekegyházától 6 Km-re található a Szabadszállási út mentén. Fő profilunk a vendéglátás, egyedi és csoportban érkező vendégeinknek gazdag programokat kínálunk minden korosztály számára. 

A Pongrácz Major az egyetlen hely az országban, ahol a csikós bemutató történelmi huszárbemutatóval párosul. A csikósok műsora után következnek a huszár ügyességi játékok, majd a huszár karusszel, amelyet zenére adnak elő.
A bemutató időtartama kb.1 óra.

Pongrácz Major, Kerekegyháza

A kunpusztai ősgyep szélén fekvő major szálláslehetősége: 16 db 2-ágyas, 10 db 3-ágyas, 4 db 4-6 ágyas apartman fürdőszobával 1 db 4-ágyas, 4 db 2-ágyas közös fürdővel, összesen 97 ágy.

 

A Pongrácz Major kiváló helyszíne különböző üzleti és családi összejöveteleknek. Ezekhez tudunk ajánlani saját programjainkból, amelyekben szerepel: lovasbemutató, kocsikázás, lovaglás, élőtanyalátogatás, borkóstoló, hangulatos ebédek és vacsorák, folklórműsor.

Pongrácz Major, Kerekegyháza

A természetes növény- és állatvilág felfedezését kínáló gyalogos és lovastúrák mellett a sportolási lehetőséget a 25 méteres feszített viztükrű, hidegvizű uszoda, valamint egy vízgombával ellátott kismedence gyerekeknek vizes csúszdával, játékvárral, és a törpék völgyével, a 2 pályás automata tekepálya, 2 salakos teniszpálya, 2 fallabdapálya, biliárdterem és ping-pong biztosítja. Pihenésképpen 2 finn szauna várja vendégeinket.

 

Pongrácz Major, Kerekegyháza


Pongrácz Major, Kerekegyháza
  • Cím:6041 Kerekegyháza, Kunpuszta 76.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás